Frokostordning

En frokostordning alle kan forholde sig til

Måltider fra hele verden

Vores frokostordning består af en sammensætning af smagfulde retter fra alle dele af verden. Menuerne skifter naturligvis hver eneste uge, så I kan nyde en ny ret hver dag på jeres arbejdsplads.

Vores vision med vores frokostordning er at skabe sunde og bæredygtige måltider til jeres arbejdsplads som ligger i København, Storkøbenhavn og omegn. Vores retter kommer rundt omkring alle nationaliteter, så I hver dag kan nyde en ret, I ikke før har fået fra os.

Minimumskravet for vores frokostordning er 15 personer.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere.

Sunde og bæredygtige måltider

Hos Bellavista tænker vi meget på bæredygtighed og sundhed. En frokostordning skal i vores øjne bidrage til en sundere livsstil, uden at gå på kompromis med smag så maden ikke bliver kedelig, men er en spændende oplevelse hver dag. Samtidig tænker vi over bæredygtighed, hvor vores råvarer kommer fra, og hvilken løsning der er bedst for klimaet – uden at gå på kompromis med kvalitet, fornuft og selvfølgelig den gode smag.

Vi kæler for maden

Vores frokostordning består hovedsageligt af velkendte retter, som er inspireret af måltider fra hele verden. Vores kokke har specielt stor erfaring inden for det italienske køkken og med deres innovative og kreative tankegange samt store viden og erfaring med køkkener fra hele verden, skaber de varierede måltider uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan være sikker på, at der er kælet for maden, når du vælger frokostordningen fra Bellavista.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores frokostordning på 31 47 17 80, eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Åbningstider

Vi åbner først i Marts – med undtagelse af Dining Week – Uge 7

 • Mandag
  Lukket
 • Tirsdag
  Lukket
 • Onsdag
  12:00 - 20:00
 • Torsdag
  12:00 - 20:00
 • Fredag
  12:00 - 20:00
 • Lørdag
  11:00 - 20:00
 • Søndag
  11:00 - 20:00

Kontaktformular