Om os

Læs mere om konceptet bag Bellavista

Det italienske køkken møder det danske

Vores vision er at lave smagfuld mad med de bedste råvarer til hverdag og festlige arrangementer. Bellavista står på 3 ben: Vores restaurant, selskaber/events og vores frokostordning.

I vores restaurant kan du opleve det bedste af det bedste fra det italienske og danske køkken i smukke omgivelser. Vores selskabslokaler, som er en del af vores restaurantområde, står klar til at byde flere hundrede gæster velkommen. Derudover tilbyder vi en fantastisk frokostordning med retter fra alle nationaliteter, for at give jeres medarbejdere en varieret, sund og spændende frokost hver dag.

Vi glæder os til at byde dig på en smagfuld oplevelse!

Grundlagt med passion

Bellavista er ejet og drevet af Enrico, som startede sin kokkekarriere i Italien, hvor han i 8 år arbejde i de italienske køkkener. Herefter bosatte han sig i Danmark, hvor han erhvervede sig stor erfaring i de danske køkkener og cateringbranchen.

Enrico grundlagde Bellavista i 2021, som skulle danne rammen om smagfulde retter som vi alle kender, men i god kvalitet, med de bedste råvarer og med fokus på bæredygtighed. Enrico har mere end 20 års erfaring i køkkenet, og sammen med hans team af kvalitetsbevidste og dygtige kokke, står han klar til at levere smagsoplevelser i de skønneste rammer hos Bellavista.

Kontakt Bellavista

Er du nysgerrig på at høre mere om vores frokostordning, vores restaurant eller mulighederne med vores selskabslokaler, hvis I skal afholde et event?

Ring til os på 31 47 17 80 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Åbningstider

Vi åbner først i Marts – med undtagelse af Dining Week – Uge 7

 • Mandag
  Lukket
 • Tirsdag
  Lukket
 • Onsdag
  12:00 - 20:00
 • Torsdag
  12:00 - 20:00
 • Fredag
  12:00 - 20:00
 • Lørdag
  11:00 - 20:00
 • Søndag
  11:00 - 20:00

Kontaktformular