Selskaber & events

Bellavista har rammerne til jeres næste event

Vi har lokaler til enhver lejlighed

Vi byder velkommen indenfor i vores unikke selskabslokaler hvor alt er muligt. Kontakt os allerede i dag og fortæl os om jeres planer, så finder vi en god løsning.

Hos Bellavista, som ligger i Royal Golf Club lige ved Bella Sky, har vi plads til store og små selskaber. Vores lokaler på vores førstesal har plads til flere hundrede gæster, og vi har været med til at huse alt fra julefrokoster og firmaarrangementer til koncerter, live DJ’s og andre former for underholdning. Vi ser muligheder frem for begrænsninger, og vi vil gøre vores for, at I får den perfekte aften og nat. Vi har f.eks. mulighed for at udvide åbningstimerne, hvis I ønsker. Det eneste krav er, at vi står for maden.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere.

En udsøgt smagsoplevelse

Måltidet er en stor del af jeres event, og det hele skal gå op i en højere enhed. Vores kokke sørger for, at I får en god gastronomisk oplevelse, uanset om I er et lille selskab eller flere hundrede gæster. Mange af vores kokke har stor erfaring i det italienske køkken, derfor vil mange af vores retter være inspireret heraf.

Hvis nogle af gæsterne har allergier eller specielle præferencer, så kontakt os endelig, så finder vi frem til en god løsning.

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om vores faciliteter og måltider. Vi er af den indstilling at alt kan lade sig gøre – står du derfor med nogle specielle ønsker, så kontakt os endelig, så finder vi frem til en god aftale.

Ring til os på 31 47 17 80 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

Åbningstider

Vi åbner først i Marts – med undtagelse af Dining Week – Uge 7

 • Mandag
  Lukket
 • Tirsdag
  Lukket
 • Onsdag
  12:00 - 20:00
 • Torsdag
  12:00 - 20:00
 • Fredag
  12:00 - 20:00
 • Lørdag
  11:00 - 20:00
 • Søndag
  11:00 - 20:00

Kontaktformular