Restaurant

Vi byder alle velkommen indenfor hos Bellavista fra midt marts til midt oktober

Nyd en smagfuld aften i vores restaurant

Vi byder alle gæster indenfor til skønne, hjemmelavede retter i vores restaurant ved Royal Golf Club nær Bella Sky. Oplev en gastronomisk og autentisk fusion mellem det italienske og danske køkken.

Bellavista byder vi på klassiske café-retter, hvor der er kælet for råvarerne og sørget for den gode smag, uanset om du skal nyde din frokost eller et aftensmåltid. Lad os forkæle dine smagsløg.

Vores restaurant byder på charmerende omgivelser, en stor udendørs terrasse og en helt fantastisk solnedgang. Restauranten ligger i Royal Golf Club, men er åben for alle! Vi glæder os til at se dig!

Afslut konferencen med et godt måltid

Bellavista ligger placeret ved siden af Bella Center, Bella Arena og Royal Conference Center der huser et stort tal af konferencer årligt, hvilket gør Bellavista til et oplagt sted at afslutte dagen med en god smagsoplevelse og en skøn udsigt. Vi har plads til både store og små selskaber, og vi har gode parkeringsmuligheder.

Italiensk / dansk fusionskøkken

Hos Bellavista tilbyder vi smagfulde retter i stil med klassisk cafémad med fokus på den gode smag. Vores serveringer er et miks mellem italienske og danske retter, da vores kokke har stor erfaring inden for begge køkkener. Vi ønsker at give vores gæster en god oplevelse, både gastronomisk og med vores skønne omgivelser og personale.

Vi glæder os til at tage imod dig! Book bord allerede i dag og glæd dig til en udsøgt fornøjelse.

Åbningstider

Vi åbner først i Marts – med undtagelse af Dining Week – Uge 7

 • Mandag
  Lukket
 • Tirsdag
  Lukket
 • Onsdag
  12:00 - 20:00
 • Torsdag
  12:00 - 20:00
 • Fredag
  12:00 - 20:00
 • Lørdag
  11:00 - 20:00
 • Søndag
  11:00 - 20:00

Kontaktformular